domingo, 20 de septiembre de 2009

Enredra´t

Com ve diu la nostra amiga Carmen Laborda, s´acaben les vacances i ací estem de nou. Enguany hem creat un programa formatiu anomenat Enredra´t que arreplegarà les activitats del Club de Lectura però que volem tinga més continguts. Enredra´t agrupa totes les activitats organitzades per l´Escola i no només les del Club de Lectura. És per això que hem creat un altre blog, que volem es convertisca en el punt de trobada de totes les iniciatives de l´Escola. Diem adéu a este blog que ens ha acompanyat durant quasi un any (gràcies a tots i a totes) i donem la benvinguda a un altre blog:
Esperem que t´animes a participar i que et deixes enredrar. Pròximament publicarem en el blog d´Enredra´t la programació d´activitats del primer trimestre.

5 comentarios:

  1. Bienvenidos y bienvenidas al nuevo curso que comenzamos el dilluns 28 de setiembre. Este año comenzamos una nueva etapa dentro del blog al que llamamos Enredra't y os invitamos a todos a participar.
    Saludos M.S.R.

    ResponderEliminar
  2. Os vull recomanar La Tabrena de Loyalita. Es troba al carrer Quart, en travessar l´avinguda Ferran Católic. Aquets lloc té d´especial la seua decoració. Amb tonells de fusta, arcs àrabs, i té un burladero inclós. El capote,un vestit de flamenca.El menjar és típic Andalús,peixets,truites de camarón,gambes, pernil,formatge... Podrem gaudir d´una varietat de vi, xères i manzanilla.

    ResponderEliminar
  3. Estas fotos de la merienda me parecen muy bien, que refleja la gran cantidad de alumnos que a cudieron a dicha merianda, que bajo mi punto de vista responde a las caracteristicas de la escuela.Pasamos una tarde estupenda en compañia de todos nuestros compañeros, y bien provistos cada uno con lo que pudo traer.

    ResponderEliminar
  4. Me parece todo muy bien, las fotografias estan estupendas. El proximo año intentaremos participar mucho mas en todas las actividades.

    ResponderEliminar
  5. hola. Esta todo muy bien. Saludos

    ResponderEliminar