miércoles, 4 de marzo de 2009

Dia de la dona

Ahir dia 3 de març vam celebrar el Dia de la dona. Sí, ja sabem que la festivitat és el 8 però com que eixe dia és diumenge ens hem avançat un poquet. Ens vam aplegar unes 22 persones, majoritàriament dels grups de Valencià oral i de Graduat en Secundària de la vesprada.

Vam començar per recordar per què precisament el 8 de març celebrem el Dia de la dona, tot seguit vam llegir paraules pronunciades per diverses dones del món (sempre en clau alliberadora), després vam conéixer alguns dels llibres escrits per dones que tenim a l´abast al Club de Lectura, i per últim, arran d´un parell de dramatitzacions titolades "El món a l´inrevés" vam reflexionar tots, dones i homes, sobre la pervivència del patriarcat a la nostra societat i la necessitat de canvi.

Potser ningú va moure´s de les seues posicions incials, però estem convençuts de què en més d´un moment va saltar l´espurna de la reflexió.

AH! RECORDEU QUE EL PRÒXIM DIVENDRES ENS N´ANEM DE DINAR PER CONTINUAR AMB LA CELEBRACIÓ. I EL DIUMENGE SERÀ LA MANIFESTACIÓ.

No hay comentarios:

Publicar un comentario